Aflevering #2 - De Heilige Graal

#2 - De heilige graal
· Aflevering van de podcast: Hoe kaas de wereld redt

In aflevering 2 bezoekt Simon het laboratorium in België om alles te weten te komen over de techniek die gebruikt wordt om caseïne te maken, de grondstof voor kaas. De traditionele zuivelindustrie zorgt voor veel milieuvervuiling en de kaas uit het lab zou een uitkomst kunnen zijn in het terugdringen van stikstof en broeikasgassen. In Friesland blijkt ook boer Bert zijn bedrijf te willen hervormen. Hij stopt met melken. Wat betekent dat voor kalfje Puck? Credits: Samenstelling, montage en regie: Simon Heijmans Eindredactie, research en interviews: Marion Oskamp Muziek: Darius Timmer Eindmixage: Sam Huisman Hoe kaas de wereld redt kwam tot stand met financiële steun van het NPO-fonds.

Hoe kaas de wereld redt

Hoe kaas de wereld redt

Gemaakt door: NPO Radio 1 / NTR Eerste aflevering: 19/12/2023

De podcast Hoe kaas de wereld redt heeft in totaal 6 afleveringen

Vorige aflevering

#1 - Een roestvrij stalen koe

#1 - Een roestvrij stalen koe

Maker: NPO Radio 1 / NTR Datum: 18/12/2023

Volgende aflevering

#3 - Een toekomst voor kalfje Puck

#3 - Een toekomst voor kalfje Puck

Maker: NPO Radio 1 / NTR Datum: 18-12-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#2 - De heilige graal

Hoe kaas de wereld redt · 18-12-2023

00:00 00:31:11