Aflevering Htbs #53. Waarom Jezelf Beschermen Met Een Harnas En Een Dichtgemetselde Poort Geen Goed Idee Is (En Veel Veel Meer) – Met Lynn Jespers (Singlexpert)

HTBS #53. Waarom jezelf beschermen met een harnas en een dichtgemetselde poort geen goed idee is (en veel veel meer) – Met Lynn Jespers (SinglExpert)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Trigger warning: deze aflevering bevat verwijzingen naar seksueel misbruik. Heb je zelf nood aan hulp of een babbel? Zoek professionele hulp. Op volgende websites vind je heel wat info: https://www.vlaanderen.be/hulp-zoeken-bij-psychische-problemen https://www.vind-een-psycholoog.be/ Deze aflevering is een bijzondere, want mijn eigen psychologe Lynn Jespers komt langs. We hebben een open en eerlijk gesprek over heel wat onderwerpen, en beginnen de aflevering met een persoonlijke missie van Lynn. In deze podcast vertelt ze over haar eigen trauma, en hoe ze dit heeft kunnen verwerken. Een openhartige getuigenis, die hopelijk voor mensen die met een trauma worstelen een steun kan betekenen.   We hebben het verder onder andere over: - Healen na trauma; - De machtsdriehoek en je gekwetste kind; - Jezelf beschermen met een harnas dat ook de goede dingen buiten houdt; - Het weghalen van muren en installeren van een veilige poort die je zelf kan bedienen; - Hoe (h)erken je trauma bij jezelf en bij een potentiële partner; - Liefdestalen; - Je eigen lichaam kunnen lezen en luisteren naar hoe je je voelt; - De balans tussen autonomie en verbinding; - Omgaan met onbeschikbare mensen (in de metafoor van kastelen, bruggen en poorten); - Open en eerlijk communiceren; - Brainspotting. En we beantwoorden ook nog wat vragen van luisteraars! Heel wat op het programma dus.   Info: De aflevering waar ik naar verwijs waarin ik mijn eigen ervaringen over brainspotting deel, is How to be Single aflevering 41. Kundalini wordt in deze aflevering kort vermeld, Lynn neemt er binnenkort een podcastaflevering over op (in haar eigen podcast). Je vindt Lynn via Instagram: @psyly_senseknowgrow en op haar website: www.psyly.me Haar podcast heet ‘Psyly’s Podcast’ en vind je op Spotify en Apple Podcast. Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #53. Waarom jezelf beschermen met een harnas en een dichtgemetselde poort geen goed idee is (en veel veel meer) – Met Lynn Jespers (SinglExpert)

How to be Single · 12-12-2023

00:00 01:33:58