Aflevering Htbs #54. Het Single Seksleven Ontleed, Een Oproep Voor Open Communicatie En Lessen Die Je Leert Bij Het Daten – Met Ina Van Ransbeeck, Auteur Van “Jouw Tijd Komt Nog Wel” (Singlexpert)

HTBS #54. Het single seksleven ontleed, een oproep voor open communicatie en lessen die je leert bij het daten – Met Ina Van Ransbeeck, auteur van “Jouw tijd komt nog wel” (SinglExpert)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Ina Van Ransbeeck is huisseksuologe van Flair en schrijfster van het boek ‘Jouw tijd komt nog wel’ (en no worries: dat is ironisch bedoeld, want het is zo’n typische quote die we als singles op ons bord krijgen). Ze kwam langs en we hadden een boeiend gesprek over allerlei topics die singles aanbelangen. Of het meeste van die topics over seks gingen? Tja…   We hebben het onder andere over: - Single zijn en de vooroordelen die daarbij komen kijken - Kieskeurig (mogen) zijn in het kiezen van een partner - Single zijn en (geen) seks hebben - Open communiceren over intenties, verwachtingen en gevoelens - Seks op de eerste date: doen of niet? - Wachten op je eerste keer seks en de struggles die daarbij komen kijken - Moeilijkheden bij seks - Lessen die je kan leren bij het daten - Single met een kinderwens   Je vindt Ina op Instagram @ina_van_ransbeeck Haar boek ‘Jouw tijd komt nog wel’ (Borgerhoff en Lamberigts) is overal verkrijgbaar.   Het gratis e-book How to be Single tijdens de feestdagen vind je hier: https://howtobesingle.be/e-book-download/ Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #54. Het single seksleven ontleed, een oproep voor open communicatie en lessen die je leert bij het daten – Met Ina Van Ransbeeck, auteur van “Jouw tijd komt nog wel” (SinglExpert)

How to be Single · 19-12-2023

00:00 00:59:45