Aflevering Htbs #55. Winterblues, De Introductie Van *The Era Van De Goede Mannen*, Een Terug- En Vooruitblik. Happy New Year! (Ridin’ Solo)

HTBS #55. Winterblues, de introductie van *the era van de goede mannen*, een terug- en vooruitblik. Happy new year! (Ridin’ Solo)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Wooow, de laatste aflevering van het jaar! Deze aflevering vertel ik nog eens solo wat er de afgelopen weken gebeurd is in mijn single leven. Ik vertel onder andere over: - De How to be Single Christmas Party’s Recap (inclusief wat er gebeurde op de afterparty!) - De (kleine) comeback van de situationship - De winterblues en een setback in m’n happy single mindset - De Beyoncé film - Mijn plannen voor een solotrip - Levensupdates - Terugblikken op 2023, het eerste jaar met How to be Single in mijn leven - Vooruitkijken naar alle kansen in 2024 en de introductie van 'the era van de goede mannen'   Geniet van deze aflevering en een fijn eindejaar iedereen! Het gratis e-book How to be Single tijdens de feestdagen vind je hier: https://howtobesingle.be/e-book-download/ Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #55. Winterblues, de introductie van *the era van de goede mannen*, een terug- en vooruitblik. Happy new year! (Ridin’ Solo)

How to be Single · 26-12-2023

00:00 00:54:00