Aflevering Htbs #56. Dilemma’S, Afwijzingen, Eerste Dates En Andere Uitdagingen Voor Single Mannen In 2024 – Met Comedian Tim Loobuyck (Single Guest)

HTBS #56. Dilemma’s, afwijzingen, eerste dates en andere uitdagingen voor single mannen in 2024 – met comedian Tim Loobuyck (Single Guest)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Happy new year! De eerste aflevering van het nieuwe jaar en ik heb eindelijk nog eens een single man te pakken! Tim Loobuyck is comedian en kwam vertellen over zijn ervaringen als single man. We kenden elkaar niet, dus het werd meteen een soort blind date!   We hebben het onder andere over: - Openingszinnen en tactieken op datingapps - Afwijzingen en dates beëindigen - Humor als key to succes bij de vrouwtjes   - Wie betaalt de rekening - Vooroordelen over single mannen - Uitdagingen van daten in 2023 - Eenzaamheid als single - Ideale eerste dates - Daten met een kinderwens - Bumble profiel review Je vindt Tim op Instagram: @timloobuyck (en op de datingapps, swipen maar!) Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #56. Dilemma’s, afwijzingen, eerste dates en andere uitdagingen voor single mannen in 2024 – met comedian Tim Loobuyck (Single Guest)

How to be Single · 02-01-2024

00:00 01:02:19