Aflevering Htbs #57. De Online Dating Burn-Out, Tips Voor Een Succesvol Datingprofiel Én Een Nieuwe Wind In Datingtown: Breeze (Ridin’ Solo)

HTBS #57. De online dating burn-out, tips voor een succesvol datingprofiel én een nieuwe wind in datingtown: Breeze (Ridin’ solo)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Je herkent het vast wel, Single Squad, al die dating apps op je telefoon, het eindeloze swipen, de inhoudsloze gesprekjes en foute openingszinnen… Voel jij het ook, die online dating burn-out? Ik heb de datingapps vaak gebruikt, maar krijg meer en meer het gevoel dat ze voor mij niet echt meer werken. Goed nieuws, want daar is misschien een oplossing voor! De nieuwe datingapp Breeze vangt de problemen op die de ‘oude’ apps ervaren. Gedaan met eindeloos scrollen en saaie gesprekken, met Breeze plan je meteen een date met je match en kan je direct gaan aftoetsen of de vibe goed zit. Ik ga hem alvast uittesten! Doe je mee?   Wil je de app zelf uittesten? Je vindt deze hier: https://breezeapp.page.link/xEAC Een date kost je 9 euro (daarin zit een eerste drankje inbegrepen). Bedankt @Breeze voor de fijne samenwerking.   Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #57. De online dating burn-out, tips voor een succesvol datingprofiel én een nieuwe wind in datingtown: Breeze (Ridin’ solo)

How to be Single · 09-01-2024

00:00 00:41:26