Aflevering Htbs #61. Op Date Met Iemand Die Je Nog Nooit Zag Of Sprak? De Single Squad Gaat Ervoor! – Met Britt, Winnaar Van De Breeze Challenge (Single Guest)

HTBS #61. Op date met iemand die je nog nooit zag of sprak? De Single Squad gaat ervoor! – met Britt, winnaar van de Breeze Challenge (Single Guest)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Tickets voor de How to be Single Birthdayparty (met podcast liveshow): https://howtobesingle.be/events/how-to-be-single-birthdayparty/ Tromgeroffel, want de winnaar van de Breeze Challenge isss… Britt! Ik deed een oproep om jullie Breeze-ervaringen in te sturen en ik kreeg veel reactie, heel veel. De Single Squad is vollenbak aan het Breeze-daten geslagen! Uit de vele inzendingen koos ik Britt uit als sidekick voor deze Breeze-aflevering.   Want goeie dateverhalen, dat vinden we allemaal leuk, toch Vandaag duik ik met Britt in een stapel van die goeie verhalen! Te beginnen met haar eigen ervaringen: op date met een Nederlander in Eindhoven. Spannend!  Wil je Breeze zelf uittesten? Je vindt de app hier:  https://breezeapp.page.link/xEAC   Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #61. Op date met iemand die je nog nooit zag of sprak? De Single Squad gaat ervoor! – met Britt, winnaar van de Breeze Challenge (Single Guest)

How to be Single · 06-02-2024

00:00 00:59:17