Aflevering Htbs #62. De Voor- En Nadelen Van Single Zijn, Een Levensupdate, Verlatingsangst & Angst Om Afgewezen Te Worden (En Hoera: 1 Jaar Htbs!) – Met Nona (Friendzone)

HTBS #62. De voor- en nadelen van single zijn, een levensupdate, verlatingsangst & angst om afgewezen te worden (en HOERA: 1 jaar HTBS!) – met Nona (Friendzone)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

OMG! How to be Single is 1 jaar, hoeraaa! ?? Ik ben zo trots op m’n baby. Bedankt om er al één jaar bij te zijn, Single Squad! ?? Voor deze speciale aflevering nodigde ik good old Nona nog eens uit. Want wie is er beter dan zij om mijn hart nog eens helemaal te luchten? Het is een heel open, eerlijke en kwetsbare aflevering geworden, en ik denk dat het voor velen herkenbaar zal zijn.   We praten onder ander over: - Uw shit alleen voor elkaar krijgen - Rust vinden en in je eigen kracht staan - Misverstanden met poetshulpen en seksspeeltjes - Levensupdate: mijn struggles met verlatingsangst en angstige hechting, angst om afgewezen te worden - De voor- én de nadelen van het single leven   Veel luisterplezier! En niet vergeten he, ook op Valentijn ben je als single niet alleen. Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #62. De voor- en nadelen van single zijn, een levensupdate, verlatingsangst & angst om afgewezen te worden (en HOERA: 1 jaar HTBS!) – met Nona (Friendzone)

How to be Single · 13-02-2024

00:00 01:18:13