Aflevering Htbs #63. Wat We Kunnen Leren Van Vrouwen Die Met Vrouwen Daten (Spoiler Alert: Veel) – Met Charissa Cools (Single Guest)

HTBS #63. Wat we kunnen leren van vrouwen die met vrouwen daten (spoiler alert: veel) – met Charissa Cools (Single Guest)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

In deze aflevering van How to be Single is techno-DJ Charissa Cools te gast. Ze valt op vrouwen en geeft ons een heel open en eerlijke inkijk in hoe het is om met vrouwen daten. We hebben het verder onder andere over: - Sexten - The lesbian sex life - Energetisch dominant zijn (of niet) - De aantrekkingskracht van dj’s - Golden Stars, de gaydar en scharen - Onvoorwaardelijke liefde - & veel, veel meer! Enjoy!  Je vindt Charissa op Instagram: @am.i.dj  Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #63. Wat we kunnen leren van vrouwen die met vrouwen daten (spoiler alert: veel) – met Charissa Cools (Single Guest)

How to be Single · 20-02-2024

00:00 00:55:41