Aflevering Htbs #64. De 60 Minuten Asnot-Regel, Tinder Go’S En No Go’S, Voetfoto’S En Advies Voor De Single Squad – Met Joke Deconinck & Michael Asnot (Single Guest)

HTBS #64. De 60 minuten Asnot-regel, Tinder go’s en no go’s, voetfoto’s en advies voor de Single Squad – met Joke Deconinck & Michael Asnot (Single Guest)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

De beste gitartist ter wereld en de beste barrista ter wereld waren te gast bij How to be Single! Michael Asnot is singer songwriter en gitarist van o.a. Metejoor, Maksim Stojanac en Sandra Kim. Joke Deconinck heeft de tofste koffiebar van het Eilandje, Black & Yellow, en is een must-follow op Instagram.  2 toppers met heel wat levens- en liefdeswijsheden, we hebben het onder andere over: - Sugar daddies en voetfoto’s - ‘Als je echt diep ongelukkig bent, lukt niks’ - Op een date belanden zonder dat je het doorhebt - De 60 minuten Asnot-regel Een live Tinder-sessie Openingszinnen en tactieken - Advies over situaties van de Single Squad   Gebruik de kortingscode HTBS15 op https://hoehouse.nl/ Volg @howtobesinglepodcast en @hoehousenl op Instagram om een leuke spicy prijs te winnen! Je vindt Joke op Instagram @deconinckjoke (of vind haar in haar koffiebar Black & Yellow op het Eilandje in Antwerpen) en Michael op @michaelasnot (of op een podium van één van je favo artiesten).   Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #64. De 60 minuten Asnot-regel, Tinder go’s en no go’s, voetfoto’s en advies voor de Single Squad – met Joke Deconinck & Michael Asnot (Single Guest)

How to be Single · 05-03-2024

00:00 01:34:50