Aflevering Htbs #65. And So The End Is Near: Over Dates En Relaties Beëindigen En Hoe Je Daar Langs Beide Kanten Mee Moet Omgaan – Met Jill, Dorthe & Nona (Friendzone)

HTBS #65. And so the end is near: over dates en relaties beëindigen en hoe je daar langs beide kanten mee moet omgaan – met Jill, Dorthe & Nona (Friendzone)
· Aflevering van de podcast: How to be Single

Single Squad, ben ik te oud geworden om nog gewoon te muilen op café? Blijkbaar niet. Nu die bezorgdheid van de baan is, kunnen we in de aflevering duiken. Jullie vroegen me een aflevering te maken over dumpen en gedumpt worden, over hoe relaties en dates te beëindigen. Well, you ask, I deliver. Het toeval wil dat ik hier een verzameling dames had die al heel vaak gedumpt zijn. Een deskundigenpannel dus waarmee ik praat over:   - Tips om een date af te ronden - Tips om een relatie te beëindigen - Hoe ga je ermee om als een relatie onverwacht beëindigd worden - Hoe sluit je voor jezelf een relatie af als je geen goede uitleg hebt gekregen van de persoon die ze beëindigde  En oh ja, ik vertel het verhaal van hoe ik na 6 jaar relatie gedumpt werd via sms. Deze aflevering werd gesponsord door het leuke datingconcept A Bit More. Je vindt alle informatie op hun website: https://abitmore.me/ en via Instagram @abitmore_singles_events. De wedstrijd om tickets te winnen voor de afterparty loopt van 12 maart tot 27 maart 2024 via de Instagram van How to be Single.   Je vindt How to be Single online: www.howtobesingle.be en op Instagram: @howtobesinglepodcast Mailen kan naar: charlotte@howtobesingle.be

How to be Single

How to be Single

Gemaakt door: Charlotte Wilmssen Eerste aflevering: 16/02/2023

De podcast How to be Single heeft in totaal 71 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

HTBS #65. And so the end is near: over dates en relaties beëindigen en hoe je daar langs beide kanten mee moet omgaan – met Jill, Dorthe & Nona (Friendzone)

How to be Single · 12-03-2024

00:00 01:23:47