Aflevering 15 - #15 - Hufterproof - Agressie En Beveiligen In De Zorg. De Auteur Van Het Lesboek Mike Wijngaarden Neemt Ons Mee.

15 - #15 - Hufterproof  - Agressie en beveiligen in de zorg. De auteur van het lesboek Mike Wijngaarden neemt ons mee.
· Aflevering van de podcast: Hufter-proof

Mike Wijngaarden is een zorgbeveiliger in hart en nieren. Hij spreekt over zijn vak alsof hij het zelf heeft uitgevonden. Misschien is dat ook wel een beetje zo, hij is tenslotte de auteur van het lesboek “Beveiligen in de zorg”. Alles wat je moet weten om dit mooie vak uit te kunnen en mogen oefenen staat hierin. Als je met Mike praat lijkt het net of hij aan het voorlezen is uit zijn eigen boek. Bijzonder interessant en leerzaam. Er komt stiekem veel bij kijken als je werkt als beveiliger in de zorg. Ook komt er regelmatig agressie voor in zorginstellingen. Hier heeft Mike ook antwoord op, nl. weerbaarheidstrainingen. En niet zomaar een cursusje, nee…. Herhalen is het sleutelwoord. In de zorg krijgt het personeel sowieso veel herhalingstrainingen en tegenwoordig wordt het beveiligingspersoneel daar ook in mee genomen. Beter goed voorbereid dan slecht geïmproviseerd is denk ik wel een goede slogan voor het ontwikkelingsbeleid binnen de zorg. Mike is dan ook voorstander van deze trainingen. Hij zit zelfs in een commissie om agressie te proberen te voorkomen. Naast al deze drukke werkzaamheden is hij vader van een gezinnetje waar hij zijn handen aan vol heeft. Desondanks neemt hij tussendoor ook nog eventjes beveiligingsexamens af voor het SVPB. Net of het niks is. Luister naar Mike zijn passie en vakinhoudelijke kennis van beveiligen in de zorg.

Hufter-proof

Hufter-proof

Gemaakt door: Francois Hampsink Eerste aflevering: 01/02/2021

De podcast Hufter-proof heeft in totaal 23 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

15 - #15 - Hufterproof - Agressie en beveiligen in de zorg. De auteur van het lesboek Mike Wijngaarden neemt ons mee.

Hufter-proof · 02-08-2021

00:00 1:02:58