Aflevering 17 - #17 - Hufterproof-Veranderingen Binnen Beveiligingsland? Ben Jij Voorstander? Ad Meeuwesen Breekt Een Lans.

17 - #17 - Hufterproof-Veranderingen binnen beveiligingsland? Ben jij voorstander? Ad Meeuwesen breekt een lans.
· Aflevering van de podcast: Hufter-proof

Ad Meeuwesen is een icoon binnen beveiligingsland. Als directeur van de Holland Security Group was zijn bedrijf, in de vorige eeuw, één van de grotere spelers. Ad loopt al zo lang mee dat hij zo’n beetje aan de voet heeft gestaan bij het ontstaan van de professionele beveiliging zou je haast mogen zeggen. Uiteindelijk heeft hij zijn bedrijf goed kunnen verkopen en mocht hij een lange tijd geen beveiligingsbedrijf runnen. Maar zoals zo vaak, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na wat omzwervingen is hij alweer enige tijd directeur van VGN Group, alwaar ze oplossingen bieden op het gebied van beveiliging en veiligheidsoplossingen. De core business is nog steeds objectbeveiliging maar ook evenementenbeveiliging is hun niet vreemd. Ondertussen werkt VGN met meerdere partijen samen in geheel Nederland en hebben ze zich weer goed op de kaart gezet. Ad heeft wel geleerd van vroeger, hij wil niet meer zo groot worden. Persoonlijk contact is voor hem belangrijk. Hij wil graag spontaan langs kunnen komen bij zijn klanten. Wat Ad wel graag wil is een lans breken voor een aantal zaken binnen de beveiligingswereld die naar zijn inziens verbeterd of vereenvoudigd kunnen worden zodat er meer overzicht is, meer duidelijkheid maar ook dat er kostenbesparend wordt gewerkt. Meerdere speerpunten komen aan bod tijdens deze #podcast Hufter-proof Een van die speerpunten is dat de prijs omhoog moet voor beveiligingswerk. Hierdoor zou er eerlijkere concurrentie ontstaan en zouden de beveiligers beter betaald kunnen worden, wat dan uiteindelijk weer effect kan hebben op de kwaliteit die geleverd kan worden. Voor mijn gevoel zijn de ideeën van Ad nog niet zo verkeerd en zouden ze hout kunnen snijden. Wat vindt jij hier van? Laat je commentaar achter via de reviews of via info@hufter-proof.nl.

Hufter-proof

Hufter-proof

Gemaakt door: Francois Hampsink Eerste aflevering: 01/02/2021

De podcast Hufter-proof heeft in totaal 23 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

17 - #17 - Hufterproof-Veranderingen binnen beveiligingsland? Ben jij voorstander? Ad Meeuwesen breekt een lans.

Hufter-proof · 30-08-2021

00:00 59:44