Aflevering Oesterzwammen Als Vleesaanvuller

Oesterzwammen als vleesaanvuller
· Aflevering van de podcast: Innovatie in Food

Trends, vacatures en een stevige innovatie in Food deze aflevering.  - Een mooi diepgaand gesprek met Frank Nouwens van BeefyGreen. Zijn bedrijf is er in geslaagd om steeltjes van oesterzwammen te gebruiken als uiterst smakelijke vleesvervanger.  - Foodvolger José van Gerven ziet steeds meer concepten ontstaan die lokaal eten promoten, direct van het platteland, zoals Appeltje Eitje. - Onze nieuwe vaste gast is Michiel Dekkers van Dupp Foodrecruitment. We bespreken met hem elke keer 3 mooie Vacatures in Food. Deze aflevering: - QESH manager voor Lamb Weston Meijer. - Continuous Imrpovement Specialist voor Stegeman. - Regulatory Affairs Manager voor Winclove Probiotics Verder komt ook Mosa Meat ter sprake.    Heb je ideeën of suggesties voor mooie gasten of innovaties, dan horen we heel graag van je. Je kunt ons bereiken via innovatie-in-food@f111.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing. 

Innovatie in Food

Innovatie in Food

Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

Hoe breng je bijvangst beter in kaart?

Hoe breng je bijvangst beter in kaart?

Maker: F111 Datum: 25/04/2022

Volgende aflevering

De kas van de toekomst is autonoom

De kas van de toekomst is autonoom

Maker: F111 Datum: 25-05-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Oesterzwammen als vleesaanvuller

Innovatie in Food · 09-05-2022

00:00 00:33:31