Aflevering De Kas Van De Toekomst Is Autonoom

De kas van de toekomst is autonoom
· Aflevering van de podcast: Innovatie in Food

De glastuinbouw is een belangrijke sector in de Nederlandse economie. Niet alleen lopen we in Nederland voorop als het gaat om kennis, maar zeker ook om kunde! In deze aflevering van Innovatie in Food praten we met Sander Baraké,  Head of Digital & Innovation bij Ridder Group. Over de kas van de toekomst, over robots die tomaten plukken en over de kennis van de tuinder die niet verloren mag gaan.  Sander noemt verder Blue Radix BV als start-up die we in de gaten moeten houden, en denkt dat de kweekburger de toekomst heeft. Jose van Gerven van de provincie Gelderland praat ons bij over nieuwe ontwikkelingen die haar zijn opgevallen, en Michiel Dekkers van DUPP heeft weer drie prachtige vacatures bij zich. Heb je ideeën of suggesties voor mooie gasten of innovaties, dan horen we heel graag van je. Je kunt ons bereiken via innovatie-in-food@f111.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing. 

Innovatie in Food

Innovatie in Food

Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

Oesterzwammen als vleesaanvuller

Oesterzwammen als vleesaanvuller

Maker: F111 Datum: 09/05/2022

Volgende aflevering

De honingbij als bondgenoot

De honingbij als bondgenoot

Maker: F111 Datum: 06-06-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De kas van de toekomst is autonoom

Innovatie in Food · 25-05-2022

00:00 00:32:40