Aflevering "In Europa Is Nog Zó Veel Meer Te Verwaarden."

"In Europa is nog zó veel meer te verwaarden."
· Aflevering van de podcast: Innovatie in Food

Reststromen worden steeds belangrijker in het productieproces . Want wat kun je met dat wat overblijft als het hoofdproduct is gemaakt? Duynie Group weet wel raad met die reststromen, al noemen ze het liever zelf  'co-product'.  Zo verwerken ze de bierborstel van o.a. Heineken,  tarwezetmeel, bietenpulp  en nog veel meer. Te gast: COO Peter Verduyn en Robbert van Breda, Chief New Business bij Duynie, geven tekst en uitleg.  Genoemd als startup die de moeite waard is? Peel Pioneers! Een podcast over het uitvinden, vermarkten en opschalen van Food. Innovatie in Food gaat over mooie vindingen, uitdagende productieprocessen en spectaculaire resultaten. Nederland is niet voor niets de op één na grootste voedselproducent ter wereld. We praten elke week met leidinggevenden met nieuwe ideeën en ontwikkelaars met vooruitziende blikken. Innovatie in Food wordt live opgenomen vanuit Omnia, het dialoogcentrum van Wageningen University & Research, en wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing, in samenwerking met Dupp Food Recruitment. Presentatie: Paul Sanders Sidekick: Michiel Dekkers Producent: Thijs Viguurs Producer: Menthe van Vierssen Dank aan: Chris van Kreij en Luuk van de Werken. Meer informatie? Mail ons: ...

Innovatie in Food

Innovatie in Food

Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

"Wij zijn allemaal echte slagers."

"Wij zijn allemaal echte slagers."

Maker: F111 Datum: 19/06/2023

Volgende aflevering

"Miljoenen tonnen koffiepulp. Gebeurt niks mee."

"Miljoenen tonnen koffiepulp. Gebeurt niks mee."

Maker: F111 Datum: 03-07-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

"In Europa is nog zó veel meer te verwaarden."

Innovatie in Food · 26-06-2023

00:00 00:33:35