Julius' Voorraadkast podcast

Julius' Voorraadkast

Julius' Voorraadkast

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media

  • Podcast gepubliceerd op: 3/30/2022 11:08:24 AM
  • Maker: Julius Jaspers / Tonny Media
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 5/19/2024 10:15:00 AM
  • Datum eerste aflevering: 1/25/2022 7:33:39 PM
  • Datum laatste aflevering: 2/23/2024 2:59:44 AM

108 Afleveringen

  • 8:37

    Artisjok

    19-05-2023

    Artisjok, een prachtig stuk fruit, of toch groente? Julius heeft er geen sterke band mee, maar heeft wel warme herinneringen aan artisjokken die hij at in sterrenrestaurants. Dit stekelige bloemetje ziet er niet alleen mooi uit, maar mense ...

  • 9:35

    Bacon

    12-05-2023

    We hebben het over bacon, Julius is er dol op! Hij kan de geur na een lange nacht in Amsterdam maar al te goed herinneren. Het spul is op veel plekken ontdekt en heeft een rijke geschiedenis, maar net als de vorige aflevering wanen we ons ...

  • 7:25

    Ketchup

    05-05-2023

    Hé daar! We need to Catch-up, over ketchup! Als Julius erover nadenkt, kookt hij behoorlijk vaak mee. Toch is het -in tegenstelling tot die van veel Amerikanen-, niet zijn favoriet. Julius duikt in de rijke geschiedenis van het product, wa ...

  • 10:30

    Tonijn

    28-04-2023

    Tonijn, das pas fijn. Zelfs Julius' dochter Okky, vishater in hart en nieren, kan deze vissoort (door zijn vlezige smaak) wél waarderen. Julius had zijn beste tonijnervaring in Vancouver. Maar het visje -en dan zeker in blik- kan flink teg ...

  • 00:09:08

    Maïs

    21-04-2023

    Als Julius ergens een hekel aan heeft, dan is het wel kluiven. Nee, voor deze chef geen corn-on-the-cob. Julius denkt terug aan de skere camping in Arizona waar hij door maïs ooit een stuk tand verloor. Toch is hij dol op het product, als ...

  • 00:09:37

    Rijst

    14-04-2023

    Je hoeft naar Julius geen rijst te gooien. Niet alleen wordt hij daar boos van maar hij is vooral al dertig jaar gelukkig getrouwd. Julius weet overigens wel raad met dat kleine korreltje. Hij strooit met tips, deelt zijn favoriete recepte ...

  • 00:07:55

    Spekkoek

    07-04-2023

    Wat is onweerstaanbaar en heeft heel veel lagen? Nee, het gaat deze keer niet over Julius, maar over spekkoek. Het meest gelaagde koekje van Nederland is toevallig ook Julius' favoriete koek, maar hij raakt het spul niet meer aan omdat hij ...

  • 00:07:12

    Vissaus

    31-03-2023

    Het lijkt vaak alsof iemand bezweette sportsokken in het voorraadkastje heeft achtergelaten zodra je een fles vissaus pakt. Maar laat de geur je niet misleiden met de mooie kwaliteiten van het vernuftige sausje. Julius kookt er graag mee, ...

  • 00:08:18

    Yoghurt

    24-03-2023

    Yo yo yoghurt! Mensen met smetvrees kunnen dit ingrediënt vol bacteriën gewoon eten hoor! De miljarden gezonde microben in de yoghurt zorgden eeuwen geleden al voor wonderen. Koning Frans I had last van een ordinaire buikgriep en een paar ...

  • 00:10:09

    Champignons

    17-03-2023

    Deze schimmel is beslist niet smerig! Sterker nog: je kan er van alles mee. Julius heeft het uiteraard over champignons. De befaamde witte paddenstoelen in het blauwe bakje, heeft zijn sporen in de tuin van Versailles en was ooit alleen vo ...

Vorige Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00