Julius' Voorraadkast podcast

Julius' Voorraadkast

Julius' Voorraadkast

Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media

  • Podcast gepubliceerd op: 3/30/2022 11:08:24 AM
  • Maker: Julius Jaspers / Tonny Media
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 5/8/2024 9:25:00 AM
  • Datum eerste aflevering: 1/25/2022 7:33:39 PM
  • Datum laatste aflevering: 2/23/2024 2:59:44 AM

108 Afleveringen

  • 10:56

    De kroket

    28-07-2023

    Johannes van Dam promoveerde op dit Nederlandse stukje trots: de kroket. En Julius, die is er ook waanzinnig dol op. Zijn grote jeugdliefde werkte bij Van Dobben en sindsdien is de nummer 3 snack van Nederland nog steeds zijn favoriet. Hij ...

  • 10:53

    Amandelen

    21-07-2023

    Julius is inmiddels 35 kilo afgevallen en de grote truc om toch af en toe wat lekkers te eten zit hem in amandelen!! Julius gebruikt alleen nog maar amandelmeel want daar zitten nauwelijks calorieën in. Wees trouwens alert op bittere amand ...

  • 11:24

    Pizza

    14-07-2023

    Even wachten... Pizza! Echt een volwaardig gerecht vindt onze chef het niet, meer iets voor erbij. Bovendien houdt Julius niet van pizza Hawaï in tegenstelling tot een hoop anderen. Maar goed, over smaak valt te twisten. Hosted on Acast. S ...

  • 12:12

    Bouillon

    07-07-2023

    Bouillon, en dan hebben we het niet over de Parijse gaarkeukens of het Belgische stadje, maar over de ultieme onmisbare smaakmaker. Niet te verwarren met het blokje, waar ik al eerder over verteld heb, maar het echte werk. Er zijn ontzette ...

  • 12:55

    Appel

    30-06-2023

    Het eitje is al besproken, nu het appeltje nog! Julius' vrouw Isabel maakt, zeker op verjaardagen de meest heerlijke appeltaarten en/of tarte tartins. Wist je dat de appel de meest gegeten vrucht in Nederland is? Hartig of zoet, volgens Ju ...

  • 15:45

    Pasta

    23-06-2023

    Als traiteur in Amsterdam had Julius al door dat pasta onverminderd populair is. De keuze is reuze want de pastavormen zijn eindeloos. Ook moet je rekening houden met een heuse pasta-etiquette wanneer je de Italiaanse delicatesse verorberd ...

  • 14:48

    BBQ deel 4

    16-06-2023

    De laatste, of nou ja, laatste. Bestaat er ooit een laatste aflevering over barbecueën? Voor nu gaan we grillen en Julius komt met de tien BBQ-geboden, de leefwijze waaraan iedere toekomstige pitmaster moet voldoen. Na het luisteren van de ...

  • 14:46

    BBQ Deel 3

    09-06-2023

    Kijken geeft zuurstof, en zuurstof geeft vuur. Door de teleurstelling van een verkoolde ribeye krijgt een grillmaster goede inzichten. Grillen, draaien, roken, alles kent zijn handigheid. Daarom bespreek ik deze week het cruciale onderdeel ...

  • 17:05

    BBQ Deel 2

    02-06-2023

    Julius ziet zichzelf nog door weer en wind grillen tijdens de verbouwing van zijn huis. Sigaar in de mond, fles wijn onder handbereik, wie maakt je wat? Julius deelt de fijne kneepjes van het barbecuevlees. Kip, bavette, côte de boeuf, you ...

  • 12:18

    BBQ Deel 1

    26-05-2023

    De zon is zo nu en dan aanwezig, dus gaan we barbecueën! Als kind kan Julius zich nog goed herinneren dat zijn vader en oom samen in de tuin stonden te barbecueën. Er werd vooral veel gedronken en verbrande kip geserveerd, maar het was wel ...

Vorige Volgende

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

00:00