Aflevering 'Sjors Ultee Is Niet De Hoofdschuldige Van Degradatie Sc Cambuur, Wisselvallig Sc Heerenveen Heeft Nu Eens Geluk'

'Sjors Ultee is niet de hoofdschuldige van degradatie SC Cambuur, wisselvallig SC Heerenveen heeft nu eens geluk'
· Aflevering van de podcast: KOKO Radio

In KOKO Radio, de wekelijkse voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant, bespreken LC-sportverslaggevers de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten. Voor SC Cambuur is het doek gevallen na de 0-3 nederlaag tegen FC Utrecht. We bespreken de wedstrijd en de verhalen achter de degradatie. Hoe terecht is de kritiek op trainer Sjors Ultee, die bij een deel van de aanhang de kop van Jut is? SC Heerenveen boekte in de slotfase een 2-3 overwinning bij NEC. Maar de problemen waarmee dit elftal sinds de winterstop kampt zijn niet opeens verdwenen. Hoe groot is de kans dat de ploeg van Kees van Wonderen alsnog de play-offs haalt? Beluister de podcast op Spotify en Apple Podcasts. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

KOKO Radio

KOKO Radio

Gemaakt door: Leeuwarder Courant / Sport Noord Eerste aflevering: 02/03/2020

De podcast KOKO Radio heeft in totaal 153 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

'Treurigheid troef bij SC Heerenveen en SC Cambuur'

'Treurigheid troef bij SC Heerenveen en SC Cambuur'

Maker: Leeuwarder Courant / Sport Noord Datum: 15-05-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

'Sjors Ultee is niet de hoofdschuldige van degradatie SC Cambuur, wisselvallig SC Heerenveen heeft nu eens geluk'

KOKO Radio · 08-05-2023

00:00 00:25:43