Joyce Winnubst groeide op in een ondernemende familie met een supermarkt en parfumerie. Na een juridische carriere bij onder meer Allen & Overy en trustbedrijf TMF stapte ze over naar de foodsector. Sinds enkele jaren voelt ze zich helemaal thuis bij cateraar Vermaat, waar ze als Director / General Counsel ook verantwoordelijk is voor het duurzame beleid. Winnubst vertelt hoe Vermaat werkt aan grote uitdagingen, zoals het terugdringen van voedselverspilling (nu nog zo’n 60 gram per gast, met als doel 20 gram per gast) en het versnellen van de eiwittransitie. Dat doet Vermaat niet door regels op te leggen, maar door gasten te verleiden met slimme nudges en een aanbod waarbij plantaardige gerechten zo aantrekkelijk zijn dat je er vanzelf voor kiest – bewust of onbewust. En makkelijk is dat niet.
Gemaakt door: Joan Eerste aflevering: 08-09-2024
De podcast Leaders in food heeft in totaal 35 afleveringen
Maker: Joan Datum: 05-09-2025
Maker: Joan Datum: 06-10-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.