Corjan van den Berg ontwikkelde samen met Edgar Suarez Garcia een technologie om functionele eiwitten uit gist te halen—eiwitten die kippenei-eiwit in talloze voedingsmiddelen kunnen vervangen. Met hun bedrijf Revyve besparen ze inmiddels miljoenen eieren in producten als koekjes, pasta en sauzen. Al in de beginfase, toen er slechts een paar gram van het ingrediënt beschikbaar was, stond er een rij van ruim 150 voedingsmiddelenbedrijven te wachten om een sample te testen. Onlangs haalde Revyve bovendien 24 miljoen euro op om verder op te schalen.Waarom is Revyve zo’n succes? En welke cruciale keuzes bracht Van den Berg tot hier?

Gemaakt door: Joan Eerste aflevering: 08-09-2024
De podcast Leaders in food heeft in totaal 39 afleveringen

Maker: Joan Datum: 21-11-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.