Aflevering Zachte Kracht - Hoe Gedreven Leiders Meer Rust En Meer Resultaat Krijgen Door Business Aikido Met Peter Hoogeveen

Zachte Kracht - Hoe gedreven leiders meer rust en meer resultaat krijgen door business aikido met Peter Hoogeveen
· Aflevering van de podcast: Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Waarom zacht niet slap maar krachtig is. Waarom we moeten vertragen om te versnellen. Te gast is mijn gewaardeerde collega en krijgskunstenaar Peter Hoogeveen. Hij is spreker, trainer en auteur van 'Business Aikido - Succesvol zijn dankzij krachtige principes uit de Japanse krijgskunst' waarmee hij in de top 5 van Managementboek van het Jaar belandde. We praten over wat aikido principes ons kunnen leren over effectief leiderschap. Hoe rust en verbinding leiden tot effectiviteit en efficientie, en tot een plezieriger samenwerking. Peter geeft 3 concrete tips die we meteen kunnen toepassen (bijv waarom je aan je billen kunt denken ;-)). Lees meer over Peter op zijn website www.KIWORKX.nl en linkedin.com/in/hoogeveenpeter en hier vind je zijn boek Business Aikido op Managementboek. We hebben het ook nog over mijn eerste boek De verborgen dimensie van leiderschap. Meer over Anouk Brack en haar boeken 'Leiderschap in Verandering - samen doen wat ertoe doet' en 'Verborgen Dimensie van Leiderschap - van macht naar kracht' op anouka.nl.

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Gemaakt door: Anouk Brack Eerste aflevering: 12/06/2022

De podcast Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Zachte Kracht - Hoe gedreven leiders meer rust en meer resultaat krijgen door business aikido met Peter Hoogeveen

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers · 02-03-2021

00:00 00:41:47