Aflevering Het Boomhutgevoel - Veranderstrateeg En Auteur Petra Kuipers Geeft Tips Voor Inspirerend (Project)Leiderschap

Het Boomhutgevoel - Veranderstrateeg en auteur Petra Kuipers geeft tips voor inspirerend (project)leiderschap
· Aflevering van de podcast: Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Het boomhutgevoel, ken je dat? Lekker hutten bouwen, samen in de flow, de tijd vergeten. Spelenderwijs samen iets moois maken. Is die ervaring voor ons voorgoed verleden tijd? Niet, volgens Petra Kuipers. Zij is auteur van Het boomhutgevoel - de gids voor inspirerend projectleiderschap. Hoe zwengel je het boomhutgevoel aan in je team? Hoe krijg je zo'n positieve energieke mindset in je team, zonder er zelf op leeg te lopen? We hebben het ook over onze burnouts, en wat ze ons gebracht hebben, over de vreemde ervaring een soort harnas aan te trekken als je over de drempel van een kantoor stapt (of een video-vergadering binnengaat). En hoe je daarvan af komt. Petra Kuipers is veranderstrateeg en adviseur. Met haar bedrijf De Implementatiedokter helpt ze leidinggevenden en informele leiders (zoals projectleiders en adviseurs) op een natuurlijke en persoonlijke manier de omgeving mee te krijgen in veranderingen. Daarnaast is de auteur van Het boomhutgevoel, de gids voor inspirerend projectleiderschap en host van De Nieuwe Leiders podcast. Ze is host van De Nieuwe Leiders podcast waar ik ook een keer te gast was. Haar website is deimplementatiedokter.nl en Petra Kuipers op LinkedIn linkedin.com/in/petrakuipers/. Vind haar boek Het Boomhutgevoel op managementboek. Meer lezen over Anouk Brack en haar boeken 'Leiderschap in Verandering - samen doen wat ertoe doet' en 'Verborgen Dimensie van Leiderschap - van macht naar kracht' op anouka.nl. Welkom om te linken met Anouk op LinkedIn (schrijf er even bij dat je via de podcast LeiderSap komt).

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Gemaakt door: Anouk Brack Eerste aflevering: 12/06/2022

De podcast Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Het Boomhutgevoel - Veranderstrateeg en auteur Petra Kuipers geeft tips voor inspirerend (project)leiderschap

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers · 08-03-2021

00:00 00:37:10