Aflevering Spiral Dynamics - Hoe Kunnen Waardesystemen Helpen Bij Ontwikkeling Van Leiders, Teams En Organisaties? Allard De Ranitz Geeft Herkenbare Uitleg En Tips.

Spiral Dynamics - Hoe kunnen waardesystemen helpen bij ontwikkeling van leiders, teams en organisaties? Allard de Ranitz geeft herkenbare uitleg en tips.
· Aflevering van de podcast: Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers

Ik praat vandaag met Allard de Ranitz over hoe je verschillende waardesystemen herkent en gebruikt bij organisatie- en team-ontwikkeling. We doen dit aan de hand van de stappen van Spiral Dynamics, een waardevol model. Hoe herken je de verschillende niveaus? Hoe zet je het in? Wat is het verschil tussen horizontale en verticale leiderschapsontwikkeling? En hoe zien we die niveaus eigenlijk in de ontwikkeling van kinderen terug? Allard brengt veel praktische ervaring, liefde voor mensen, en een heldere uitleg mee. Allard de Ranitz is mens- en organisatieontwikkelaar en beeldhouwer. Hij ondersteunt mensen en organisaties in verandering en past daarbij veelvuldig vormen van integrale begeleiding- en veranderkunde toe, waaronder Spiral Dynamics Integral. Zijn vermogen om in complexe situaties verbanden te leggen en veranderingen integraal te benaderen, ontvouwt nieuwe perspectieven. Allards ‘verander ervaring’ omvat ruim 25 jaar doen en begeleiden van projecten en programma’s. Opdrachtgevers roemen zijn praktische, gedreven aanpak en de geaarde resultaten. Allard is partner bij Synnervate. Je vindt meer informatie over Spiral Dynamics op de informatieve site https://spiraldynamicsintegral.nl/ en meer over hem op https://synnervate.nl/author/allardderanitz/en LinkedIn. Anouk Brack is auteur van succesvolle managementboeken, geeft internationaal training in leiderschapsontwikkeling, is executive coach en begeleidt teamtrajecten met haar organisatiebloei methode. Ze schreef De Verborgen Dimensie van Leiderschap - evolutie van macht naar krachtdat genomineerd werd voor managementboek van het jaar en Leiderschap in Verandering, over samen doen wat ertoe doet. Meer lezen over Anouk Brack en haar boeken op AnoukA.nl. Welkom om te linken met Anouk op LinkedIn(Leuk als je bij je linkverzoek zet 'via podcast LeiderSap').

Spiral Dynamics - Hoe kunnen waardesystemen helpen bij ontwikkeling van leiders, teams en organisaties? Allard de Ranitz geeft herkenbare uitleg en tips.

Leiderschap SAP - Strategische adempauze voor leiders en managers · 26-05-2021

00:00 00:41:15