Aflevering 'Het Idee Van Een Zakenkabinet Leidt Af Van Het Echte Vraagstuk: Al Dan Niet Samenwerken Met Vlaams Belang'

'Het idee van een zakenkabinet leidt af van het echte vraagstuk: al dan niet samenwerken met Vlaams Belang'
· Aflevering van de podcast: Lopende zaken

Het nieuwe jaar start met een nieuw seizoen van de politieke podcast Lopende zaken. Dat is niet zomaar: 2024, het verkiezingsjaar. Een officiële aftrap wordt gegeven door de nieuwjaarsrecepties van de Vlaamse partijen. Een 'zakenkabinet', een aanval op Colruyt, ... Het belooft een bikkelharde campagnestrijd te worden in aanloop naar juni en oktober. Journalisten Bart Eeckhout en Stavros Kelepouris zorgen dat u helemaal op de hoogte bent voor u het stemhokje binnenstapt. Ook digitale duizendpoot Joline Maenhout sluit aan. Elke week legt zij uw politieke vragen voor aan onze gastheren. Wat met het charisma van Annelies Verlinden? Wat vinden rechtste partijen van het conflict tussen Israël en Palestina? Bart & Stavros bezorgen u de feiten. Ze delen zelfs een award uit. Wie verdient de trofee voor het excuus van de week? U hoort het hier, in deze hernieuwde Lopende zaken.

Gastheren: Bart Eeckhout, Stavros Kelepouris Gaste: Joline Maenhout Productie: Laurens Bervoets (hoorstroom), Dries Vermeulen Eindredactie: Sam Feys

Wilt u reageren? Mail dan naar podcasts@demorgen.be See omnystudio.com/listener for privacy information.

Lopende zaken

Lopende zaken

Gemaakt door: De Morgen Eerste aflevering: 24/03/2022

De podcast Lopende zaken heeft in totaal 43 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

'Het idee van een zakenkabinet leidt af van het echte vraagstuk: al dan niet samenwerken met Vlaams Belang'

Lopende zaken · 16-01-2024

00:00 00:34:22