Aflevering #78 - Hoogsensitiviteit (Hsp) En Narcisme (Nps). Hoe Als Hsp-Er Goed Voor Jezelf Te Zorgen.. Tijdens En Ná Narcisme?

#78 - Hoogsensitiviteit (HSP) en narcisme (NPS). Hoe als HSP-er goed voor jezelf te zorgen.. tijdens en ná narcisme?
· Aflevering van de podcast: Loskomen van narcisme - De Podcast

Velen van ons weten allang dat HSP-ers en narcisten elkaar aantrekken. HSP-ers voelen veel in (en ván) hun omgeving, zijn empatisch en hebben veel recoupereertijd nodig. Ze reageren ook heftig op onrecht. Voor iemand met NSP is dit een 'perfecte' voedingsbodem gezien HSP-ers beter te manipuleren vallen. En wanneer je zelf HSP-er bent is dit natuurlijk allemaal wat minder fijn :) ten minste, wanneer je jezelf niet onnodig schade aan wil doen. En daarom vind ik het handig en ook noodzakelijk om informatie over dit punt te delen. Voor jou als HSP-er. Wat zijn de kenmerken van HSP-zijn? Bijvoorbeeld dingen meer intens verwerken, meer oog voor detail en niet tegen geweldadige films kunnen? Wat zit er nog meer achter? Ik geef je voorbeelden, uit mijn eigen leven en van klanten. Wat kun je doen als HSP-er om goed voor jezelf te zorgen? Tijdens maar ook ná narcisme (want je blijft altijd HSP-er ;) ) . En ook: wat doet trauma nou precies met een HSP-ers? Soms lijkt het alsof jouw eigen HSP klachten namelijk ERGER worden na (emotioneel) trauma. Is het mogelijk om 'MEER HSP' worden vanwege trauma? Of na een narcistische relatie? En kun je wat met die verergerde HSP-klachten? Op dit alles gaan we in! Luister je mee? Veel liefs, Lot ? ??????HSP test Margreet Bronk ? ?????LOS-Academy????? (drie maanden DIY programma) ? ?????Instagram Lot????? ? ?????Los met Lot programma? (drie maanden 1-op-1 programma)

Loskomen van narcisme - De Podcast

Loskomen van narcisme - De Podcast

Gemaakt door: Lot Anne Eerste aflevering: 19/06/2022

De podcast Loskomen van narcisme - De Podcast heeft in totaal 83 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#78 - Hoogsensitiviteit (HSP) en narcisme (NPS). Hoe als HSP-er goed voor jezelf te zorgen.. tijdens en ná narcisme?

Loskomen van narcisme - De Podcast · 26-03-2024

00:00 00:41:57