Aflevering #16 Frituur, Zwezerik En Moddervette Chardonnay

#16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay
· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 16 van de podcast Lullen over Koken zetten Joost en Jasper het nieuwe concept door. Dit keer bespreken zij na wat decadenten uitstapjes de frituur! Van bamischijf tot Korean fried zwezerik. Jasper neemt een moddervette wijn mee en zijn lievelingssaus. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij dronken: Bernardus Chardonnay van Bernardus Winery (o.a. te koop bij de Gall&Gall) Wij aten: De Jong Garnalenkroketten (o.a. te koop bij de Hanos). De receptuur voor de zwezerik volgt op Insta.  De boeken waar we het over hadden:  Harold McGee, Over eten en koken: wetenschap & cultuur in de keuken. Madeline Puckette, Wine Folly,  Jancis Robinson, The World Atlas of Wine  Jancis Robinson, The Oxford Companion to Wine --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15/05/2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#15 Brut172, Hans van Wolde en Truffels

#15 Brut172, Hans van Wolde en Truffels

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 14/11/2021

Volgende aflevering

#17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus

#17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 12-12-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay

Lullen over Koken de Podcast · 28-11-2021

00:00 00:53:48