Aflevering #17 Fermenteren, Vuurzee En Vissaus

#17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus
· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 17 van de podcast Lullen over Koken zetten Joost en Jasper het nieuwe concept door. Dit keer bespreken zij op veler verzoek fermenteren. Joost deelt zijn ervaring met fermenteren en ze proeven beide Vuurzee, een bier dat wel verdacht veel op Champagne lijkt. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij aten: Skrei met beurre blanc van gefermenteerde paprika (recept vind je op onze insta). Wij dronken: Vuurzee van De Goede & De Stoute (https://www.degoedeendestoute.nl/vuurzee). De vissaus is te koop bij de toko en een vleesthermometer bij elke kookwinkel. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15/05/2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay

#16 Frituur, zwezerik en moddervette Chardonnay

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 28/11/2021

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus

Lullen over Koken de Podcast · 12-12-2021

00:00 00:53:27