Aflevering #18 Kerstspecial! Kalfstong, Het Klassieke Kerstmenu En Valpolicella

#18 Kerstspecial! Kalfstong, het klassieke kerstmenu en Valpolicella
· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 18 van de podcast Lullen over Koken zetten Joost en Jasper het nieuwe concept door. Dit keer lullen zij over de Kerst, het ideale kerstmenu en de bijpassende wijn. Joost deelt zijn, en zijn moeders, meest kerstige gerecht. Jasper legt uit hoe je het ideale wijnmenu samenstelt. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij aten: kalfstong met Madeirasaus (recept vind je op onze insta). Wij dronken: Valpolicella Ripasso classico superiore van Scriani. Jasper had de Kurkentrekker Peugeot Butlervriend Mathus bij zich. "Silent Night" by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15/05/2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus

#17 Fermenteren, Vuurzee en vissaus

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 12/12/2021

Volgende aflevering

#19 O&N Special: Champagne, oesters en oliebollen

#19 O&N Special: Champagne, oesters en oliebollen

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 26-12-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#18 Kerstspecial! Kalfstong, het klassieke kerstmenu en Valpolicella

Lullen over Koken de Podcast · 19-12-2021

00:00 00:58:13