Aflevering Me-Time #22 Van Visie Naar Realiteit: Hoe Mijn Ultieme Droom Me Dagelijks Pusht Om Mijn Doelen Te Bereiken En Mijn Bedrijf Te Laten Floreren.

Me-time #22 Van visie naar realiteit: Hoe mijn ultieme droom me dagelijks pusht om mijn doelen te bereiken en mijn bedrijf te laten floreren.
· Aflevering van de podcast: Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

“Een ondernemer is iemand die dingen ziet die anderen nog niet zien en er vervolgens alles aan doet om die dromen werkelijkheid te maken.” Ik hou heel erg van deze definitie van ondernemerschap. Ze verbindt dromen en ambities met de realiteit. In de toekomst weliswaar. Maar het is net die toekomst die elke dag weer inspireert om dagelijkse actie te ondernemen. Die actie, die nodig is om van de droom ook werkelijkheid te maken. Zelf heb ik een grote en ambitieuze droom met mijn bedrijf. Toen ik hem voor het eerst opschreef verschoot ik er zelf wat van. En pas sinds kort durf ik hem ook echt uit te spreken. Tot nu deed ik dat voorzichtig, en in beperkte kring. Maar elke keer als ik mijn droom uitspreek merk ik dat ik er anderen mee inspireer. En dus heb ik beslist hem vandaag ook hier te delen! Als je deze podcast je inspireert en je graag helpt nog veel meer ondernemers te inspireren om te gaan ondernemen helemaal op hun manier, neem dan zeker een screenshot, tag hem met @annemarievandewalle en deel hem op je Instagram. Vond je de aflevering leuk en heb je nog geen enthousiaste review geschreven? Deel hier je enthousiasme met toekomstige luisteraars! Gewoon vijf sterren geven, dat gaat sneller en helpt natuurlijk ook! In deze aflevering hebben we het over: - mijn droom voor mijn bedrijf en hoe denk ik die te bereiken? - welke rol moet ik spelen om mijn droom werkelijkheid te maken en hoe helderheid in je rol als ondernemer de sleutel is tot consistente actie! - waarom deze rol het absolute recept is naar succes - of toch zeker voor hoe ik voor mezelf succes definieer. - de drie wins die van dit recept één groot succes maken, zelfs als ik mijn doel niet helemaal bereik. - hoe kan jij je door deze droom laten inspireren en zelf stappen zetten! Links: Deze links leiden naar Annemarie op Instagram, Facebook & LinkedIn Heb je een topic waar je graag een aflevering rond wil horen? Laat het dan even weten via een persoonlijk bericht op één van bovenstaande kanalen Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annemarie Hier vind je Me-time op I-tunes Hier vind je Me-time op Spotify

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers

Gemaakt door: Annemarie Van de Walle Eerste aflevering: 29/01/2023

De podcast Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers heeft in totaal 30 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Me-time #22 Van visie naar realiteit: Hoe mijn ultieme droom me dagelijks pusht om mijn doelen te bereiken en mijn bedrijf te laten floreren.

Me-time - Dé podcast over groei en mindset voor ondernemers · 21-04-2023

00:00 00:31:31