Aflevering 16. Ervaringsverhaal: Amber Verloor Haar Eerste Kindje Bij 11 Weken En Zette Dit Verlies Om In Een Prachtige Care Collection.

16. Ervaringsverhaal: Amber verloor haar eerste kindje bij 11 weken en zette dit verlies om in een prachtige care collection.
· Aflevering van de podcast: Miskraampraat

In deze aflevering ga ik in gesprek met Amber van Leeuwen (@thesocialgoodgirl). Zij is onderneemster en moeder van een dochter. Haar eerste kindje verloor zij bij 11 weken zwangerschap. Zij heeft dit verlies omgezet in een prachtige care collection. Die begon met een ketting en is inmiddels ook uitgebreid met bijvoorbeeld een giftset. Je vind deze collectie op https://memorecollection.com of via insta @memorecollection. We gaan in gesprek over haar verlies en hoe zij dit ervaarde. Hoe haar omgeving hier mee omging en hoe haar care collectie daarna tot stand gekomen is. Wil je napraten over deze aflevering? Je kunt mij altijd een berichtje sturen via insta @madelon_miskraamdeskundige.

Miskraampraat

Miskraampraat

Gemaakt door: Madelon van Uffelen Eerste aflevering: 05/09/2022

De podcast Miskraampraat heeft in totaal 22 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

16. Ervaringsverhaal: Amber verloor haar eerste kindje bij 11 weken en zette dit verlies om in een prachtige care collection.

Miskraampraat · 14-12-2022

00:00 00:40:00