Aflevering 17. Waarom Is Het Zo Waardevol Om Iemand Nog Eens Te Bellen Na Een Miskraam Of Verliesgeboorte? En Wat Zeg Je Dan?

17. Waarom is het zo waardevol om iemand nog eens te bellen na een miskraam of verliesgeboorte? En wat zeg je dan?
· Aflevering van de podcast: Miskraampraat

In deze aflevering neem ik je mee in waarom het zo belangrijk en waardevol is om iemand nog eens te bellen na een miskraam. Om een aantal weken na de verliesgeboorte te horen hoe het met iemand gaat. Zelf zag ik altijd als een berg op tegen deze telefoontjes. Nu niet meer! Ik weet namelijk een aantal super goede gespreksstarters en een aantal van deze gespreksstarters deel ik met jou in deze aflevering! Heel veel plezier met luisteren. Super fijn als je een positieve review of 5 sterren achter wilt laten voor mijn podcast. Wil je napraten, zoek mij dan op via insta en stuur mij een berichtje. https://www.instagram.com/madelon_miskraamdeskundige/ Insta: @madelon_miskraamdeskundige www.madelonvanuffelen.nl

Miskraampraat

Miskraampraat

Gemaakt door: Madelon van Uffelen Eerste aflevering: 05/09/2022

De podcast Miskraampraat heeft in totaal 22 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

17. Waarom is het zo waardevol om iemand nog eens te bellen na een miskraam of verliesgeboorte? En wat zeg je dan?

Miskraampraat · 19-01-2023

00:00 00:18:53