Aflevering Aflevering 8. De Relatie Met Je Kinderen Biedt Enorm Veel Kansen. Het Geeft Je Inzicht Over Jezelf Als Mens En Jouw Potentie.

Aflevering 8. De relatie met je kinderen biedt enorm veel kansen. Het geeft je inzicht over jezelf als mens en jouw potentie.
· Aflevering van de podcast: 'Moeder Worden' de podcast

In deze 8ste aflevering verteld Nicky open en enthousiast haar verhaal. Ze geeft een inkijkje in haar kijk op het moederschap, het verlies van haar eerste zwangerschap, wat de geboortes van haar kinderen haar hebben gebracht en hoe zij kijkt naar de kans die de relatie met jouw kind je te bieden heeft. Een uitnodiging of kans om meer zicht te krijgen op wie jij nu bent als mens en jouw volledige potentie te benutten. Nicky vertelt in dit gesprek over de Jungiaans analytische therapie, hoe zij de therapie inzet om vrouwen te ondersteunen in het veranderingsproces van vrouw naar moeder en wat dit voor haar eigen leven heeft betekent. Nicky is moeder van twee kinderen, een dochter en een zoon. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam-Oost en is co-founder van Moeder-Worden. We hebben het in dit gesprek over haar missie als dieptepsycholoog en die van Moeder-Worden én hoe dit voortkomt uit haar eigen jeugd. Hoe heeft haar oorsprong bijgedragen aan haar zielsmissie nu? Een open, eerlijk en warm gesprek waarbij Janneke van der Meulen vol nieuwsgierigheid de vragen stelt. Dank daarvoor!

'Moeder Worden' de podcast

'Moeder Worden' de podcast

Gemaakt door: Moeder-Worden Eerste aflevering: 02/10/2022

De podcast 'Moeder Worden' de podcast heeft in totaal 23 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 8. De relatie met je kinderen biedt enorm veel kansen. Het geeft je inzicht over jezelf als mens en jouw potentie.

'Moeder Worden' de podcast · 23-12-2021

00:00 01:17:10