Aflevering Aflevering 9. De Eerste Keer Geboorte Geven, Heeft Mij Innerlijk Doen Openbreken. Opgeslagen Emoties Mochten Er Eindelijk Uit.

Aflevering 9. De eerste keer geboorte geven, heeft mij innerlijk doen openbreken. Opgeslagen emoties mochten er eindelijk uit.
· Aflevering van de podcast: 'Moeder Worden' de podcast

In deze 9e aflevering vertellen we ons eigen verhaal. Deze keer staat het verhaal van Kitty centraal. Zij is moeder van drie kinderen, is Jungiaans therapeut in haar eigen praktijk en is co-founder van Moeder-Worden. Zij verteld openhartig hoe het is om een miskraam te krijgen. Hoe het is om hoop te verliezen, hoeveel angst er nog is wanneer ze opnieuw zwanger is. Hoe iedere geboorte een diepere laag aanboort, maar vooral hoeveel impact de eerste keer geboorte geven heeft gehad. Kitty ziet geboorte geven als een individuatieproces. Een proces waarin een diepe transformatie kan ontstaan. Waar er zicht ontstaat op angsten, pijnen en overtuigingen, maar ook op kracht. We hebben het over haar missie voor Moeder-Worden. Hoe belangrijk voor haar de Jungiaanse therapie is en hoe dit bijdraagt aan innerlijke ontwikkeling. Hoe het is om een vaste baan op te zeggen en een eigen praktijk te starten. Terwijl ze veel van veiligheid en zekerheid houdt, toch deze stap heeft gezet. Een warm gesprek, met een natuurlijke en krachtige vrouw. Die tijdens de podcast ontdekte hoe fijn het is om haar verhaal te kunnen delen.

'Moeder Worden' de podcast

'Moeder Worden' de podcast

Gemaakt door: Moeder-Worden Eerste aflevering: 02/10/2022

De podcast 'Moeder Worden' de podcast heeft in totaal 23 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 9. De eerste keer geboorte geven, heeft mij innerlijk doen openbreken. Opgeslagen emoties mochten er eindelijk uit.

'Moeder Worden' de podcast · 30-12-2021

00:00 01:20:11