Aflevering ??27. Deppen Of Schudden, Mr Morgan In Je Oren, Een Biefstuk Van Goud En Ook Met Een Kleintje Moet Je Zitten.

??27. Deppen of schudden, mr Morgan in je oren, een biefstuk van goud en ook met een kleintje moet je zitten.
· Aflevering van de podcast: Ongezout Lekker de podcast

In aflevering 27 van "Ongezout Lekker" duikt het team bestaande uit Steve, Patrick, Bert en Chris in een mix van grappige en persoonlijke onderwerpen. Steve laat de andere hosts kiezen: "Schudder of depper?" Chris deelt hilarisch wat er met zijn oog aan de hand is, terwijl Patrick openhartig praat over zijn ADD. En niet te vergeten, Bert levert zijn culinaire tip van de week. Een aflevering boordevol humor, openhartigheid en onverwachte onthullingen die de luisteraars zeker zullen vermaken. Kusje op je voorhoofd. Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon in onze DM's glijden? Dat kan! Gebruik deze link naar onze socials: https://linktr.ee/ongezoutlekker P.S. Vergeet niet om onze podcast 5 sterren te geven op Spotify en op de volg button te drukken op onze insta. Kusje op je voorhoofd

Ongezout Lekker de podcast

Ongezout Lekker de podcast

Gemaakt door: Bert,Chris,Patrick,Robert,Rodney en Steve Eerste aflevering: 18/03/2024

De podcast Ongezout Lekker de podcast heeft in totaal 31 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

??27. Deppen of schudden, mr Morgan in je oren, een biefstuk van goud en ook met een kleintje moet je zitten.

Ongezout Lekker de podcast · 11-04-2024

00:00 00:45:58