Aflevering ??28. Een Bonbon Van Paling, Dr Pimpelpopper Als Guilty Pleasure, Pat's Irritatie Lijstje En Een Kurva Bever Uit Polen

??28. Een bonbon van paling, Dr Pimpelpopper als guilty pleasure, Pat's irritatie lijstje en een Kurva bever uit Polen
· Aflevering van de podcast: Ongezout Lekker de podcast

In aflevering 28 van "Ongezout Lekker" nemen Rodney, Patrick, Bert en Robert de luisteraars mee op een avontuurlijke reis vol verrassende verhalen. Rodney deelt zijn ervaring in Michelin-sterrenrestaurant T Ganzenest waar de paling heerlijk naar whisky smaakte. Robert vertelt trots over het 12 uur durende sportevenement voor KiKa, waarbij hij samen met zn medestrijders van Fit-everywhere €21.000 ophaalde!! Patrick uit zijn taalfrustraties van pubers, terwijl Bert klaar is met Engels praten in Nederlandse restaurants. Een levendige mix van culinaire ontdekkingen, sportieve prestaties en alledaagse ergernissen die luisteraars zeker zullen vermaken. Kusje op je voorhoofd. Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon in onze DM's glijden? Dat kan! Gebruik deze link naar onze socials: https://linktr.ee/ongezoutlekker P.S. Vergeet niet om onze podcast 5 sterren te geven op Spotify en op de volg button te drukken op onze insta of tiktok.

Ongezout Lekker de podcast

Ongezout Lekker de podcast

Gemaakt door: Bert,Chris,Patrick,Robert,Rodney en Steve Eerste aflevering: 18/03/2024

De podcast Ongezout Lekker de podcast heeft in totaal 30 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

??28. Een bonbon van paling, Dr Pimpelpopper als guilty pleasure, Pat's irritatie lijstje en een Kurva bever uit Polen

Ongezout Lekker de podcast · 18-04-2024

00:00 00:44:22