in De Haan ligt de Jerseyhoeve. Voor eigenaars Bruno en Steffie is dit een beetje het land van melk en honing en dat mag gerust letterlijk genomen worden. Op deze boerderij leven zo'n 140 runderen samen met het gezin en die leveren heel wat melk. We hebben ons met een glas melk neergezet en hebben dieper op ingegaan, want melk komt van een koe... maar hoe krijg je die melk uit de koe en wat zijn de uitdagingen voor een moderne melkboer nu juist? ik ging er heen, had een leuk gesprek en kwam meer te weten... over eten! Meer informatie over de Jerseyhoeve vind je hier: ? http://www.jerseyhoevedehaan.be ? http://www.facebook.com/jerseyhoevedehaan ? http://www.instagram.com/jerseyhoevedehaan Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://bit.ly/37D2fTy Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/heartofagave Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee: ? https://en.tipeee.com/overetenpodcast
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 135 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 16-03-2019
Maker: Stijn Deschacht Datum: 12-04-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.