Kobe Desmet verloor zijn hart aan Mexico en Mexicaanse agave destillaten. Hij woont en werkt er en kwam recent op bezoek in Belgie. In deze aflevering vertelt hij me wat een agave juist is, hij deelt vanalles over het verschil tussen tequila, mezcal, raicilla, sotol; en leert me waarom je goeie tequila sipt in plaats van shotjes doet. Een aflevering waarin je de Mexicaanse zon begint te voelen op je huid! Meer informatie over Kobe vind je hier: ? http://www.tequilafortaleza.com ? http://www.facebook.com/kobe.desmet1 ? http://www.instagram.com/belgianguyintequila Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://bit.ly/37D2fTy Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/heartofagave Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee: ? https://en.tipeee.com/overetenpodcast
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 135 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 14-02-2019
Maker: Stijn Deschacht Datum: 16-03-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.