Oesters worden vaak geassocieerd met Zeeland of Frankrijk, maar ook in België worden ze gekweekt. In de Spuikom, lokaal gekend als "De Pit", een waterplas op een boogscheut van het stadscentrum en de haven van Oostende kweekt Aquacultuur Oostende daar oesters. Ik zat samen met Benoit die me vertelde hoe dit ontstaan is, wat er allemaal gebeurt om oesters groot te kweken en nog heel wat meer over de Ostendaise, de echte Oostendse oester. Meer informatie over Aquacultuur Oostende vind je hier: ? http://www.aquacultuur.be ? http://www.facebook.com/oesterput ? http://www.instagram.com/oesterputoostende Meer weten over eten? Volg me via social media of de website hier: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ?http://www.instagram.com/heartofagave Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee: ? https://en.tipeee.com/overetenpodcast
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 142 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 18-01-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.