The future is now. of toch tenminste binnen handbereik! Al van kleinsaf aan hoor ik dat kweekvlees uit een labo gaat komen en dat we dan minder dieren hoeven te slachten voor hun vlees. Al jarenlang denk ik bij mezelf dat het science ficti ...
Een podcast voor nieuwsgierige eters en drinkers. Elke aflevering ga ik op zoek naar culinaire kennis, leuke verhalen en gastronomische avonturen in de hoop meer te weten... over eten.
The future is now. of toch tenminste binnen handbereik! Al van kleinsaf aan hoor ik dat kweekvlees uit een labo gaat komen en dat we dan minder dieren hoeven te slachten voor hun vlees. Al jarenlang denk ik bij mezelf dat het science ficti ...
Bockie De Repper is een fenomeen. Gekend voor zijn youtube videos waarin hij eet. Veel eet. Van alles eet: van de take away in studentenbuurten tot sterrenzaken over het ganse land. Dankzij zijn passage in De Slimste Mens en Boris werd ...
Loic Van Impe is een bezige bij. Aan beide zijden van de taalgrens kun je hem op het kleine scherm terugzien in allerlei kookprogrammas. En dat begon eigenlijk allemaal een goeie 10 jaar geleden. Eerst deelname aan een TV programma dat nie ...
Dominique Persoone en Tom Degroote zijn vrienden die een passie voor lekker eten en drinken delen. en om specifiek te zijn: lekker vlees op -en met een drankje rond - het vuur. Toen njam! vroeg aan Dominique om een nieuw conceptprogramma t ...
Foodstyliste Els Sirejacob en fotograaf Bram Debaenst delen een passie voor lekker eten mooi presenteren. Daarnaast houden ze ook allebei van reizen en the camper life. Ze werken heel vaak samen en ze zorgden er in tandem voor dat een paar ...
De zomer komt eraan en dan denk ik aan ijsjes! Er is weinig wat ik leuker vind hier in Oostende om 's avonds een ijsje te halen en dan naar de zeedijk te slenteren om de zon te zien zakken in de zee. Ik heb mijn favoriete adresjes en natuur ...
Caroline Vercauteren nam het vleesbedrijf van haar schoonouders over en maakte er een producent van vegetarische spreads, worst en steaks op basis van Oesterzwam van. Redelijk drastische pivot, zeker na 4 generaties vleesproductie. En toch ...
Eind 2019, toen ben ik verhuisd. Miko Heinila, een van de 5 founders van de Kyrö Distillery Company, was toen op bezoek bij me thuis. Tussen het inpakken en verslepen van de verhuisdozen nam ik dit gesprek op en toen... toen verloor ik de ...
I just want to make you swet. Swet begint graag de conversatie met "zin in een torture test?" om dan de consument te laten onderduiken in een wereld van smaken. Want heel vroeg in deze aflevering, daar vegen we al een eerste myth ...
In elke supermarkt en in bijna elk huishouden van het land liggen er groenten in de diepvries. Die komen daar natuurlijk niet zomaar, dus leek het me een goed idee om met de grootste producent van fresh frozen vegetables te praten. Ardo is ...
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.