Aflevering Kinderen Lijden Mee Als Een Van De Ouders Kanker Heeft. Waar Kunnen Ze Dan Terecht? Brigitte Bruin Vertelt Hoe Kasam Werkt En Geeft Waardevolle Inzichten.

Kinderen lijden mee als een van de ouders kanker heeft. Waar kunnen ze dan terecht? Brigitte Bruin vertelt hoe KASAM werkt en geeft waardevolle inzichten.
· Aflevering van de podcast: Over Koetjes & Kanker

Het wordt wel heel ingewikkeld als ouders hun kinderen niet willen belasten en kinderen niet hun ouders. Dan voelt iedereen onheil maar niemand praat erover. Hoe dan wel? In deze aflevering vertelt Brigitte Bruin over de reis die ze maakte van patiënt naar stichting Kasam. Ze deelt mooie inzichten waar we allemaal van kunnen leren. Ze richtte Kasam op nadat ze zelf, door een borstkanker diagnose, had ervaren dat ze geen idee had hoe ze met haar kinderen moest omgaan in deze situatie. Wel vertellen dat ze kanker had, of toch niet? Daar heeft ze haar werk van gemaakt. https://www.kasam.eu Bij Kasam kunnen kinderen, als lotgenoten, met en van elkaar leren over kanker in hun gezin en wat het met hen doet. En ook ouders kunnen met hen en andere ouders delen en leren met en van elkaar. Over Koetjes & Kanker is een initiatief van Evelien van der Werff. Zij overleefde twee keer borstkanker en heeft in 2021 het roer omgegooid. Ze stopte na 34 jaar vliegen met haar baan als stewardess bij de KLM om een creatieve bijdrage te leveren aan de wereld van kanker. Ze schreef 2 boeken 'Routeplanner door de jungle van kanker' en 'Dit boek brengt geluk.' en lanceerde 'De Gezonde Muts.' www.degezondemuts.nl Meer over Evelien: www.evelienvanderwerff.info Heb jij vragen, tips of suggesties over onderwerpen of gasten, laat het haar weten via de mail: evelienvanderwerff@gmail.com

Over Koetjes & Kanker

Over Koetjes & Kanker

Gemaakt door: Evelien van der Werff Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast Over Koetjes & Kanker heeft in totaal 36 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Kinderen lijden mee als een van de ouders kanker heeft. Waar kunnen ze dan terecht? Brigitte Bruin vertelt hoe KASAM werkt en geeft waardevolle inzichten.

Over Koetjes & Kanker · 19-02-2023

00:00 00:39:47