Aflevering Steven Brunswijk (Cabaretier & Ondernemer)

Steven Brunswijk (Cabaretier & Ondernemer)
· Aflevering van de podcast: PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play!

We starten het nieuwe jaar met niemand minder dan bekende Nederlander en gedreven ondernemer Steven Brunswijk (39). Bekend van zijn online filmpjes, zijn deelname aan o.a. Expeditie Robinson, Ranking the Stars, De Slimste Mens, Het perfecte plaatje en de roast van Gordon. Én natuurlijk van zijn optredens als cabaretier. Steven is daarnaast ook eigenaar van Club Brabos in Boxtel, heeft een eigen productiebedrijf en is eigenaar van twee badkamerwinkels. Hoe dan? ?? Luister nu deze aflevering via Pluck.nl, Spotify of Soundcloud.

De podcast PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Pim Doeve (Crown Plaza Amsterdam)

Pim Doeve (Crown Plaza Amsterdam)

Maker: PLUCK & Play Datum: 07/01/2023

Volgende aflevering

Pluck & Play Met Serge Bierhuizen (Monkey Town)

Pluck & Play Met Serge Bierhuizen (Monkey Town)

Maker: PLUCK & Play Datum: 09-02-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Steven Brunswijk (Cabaretier & Ondernemer)

PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! · 12-01-2023

00:00 00:19:19