Aflevering Pluck & Play Met Serge Bierhuizen (Monkey Town)

Pluck & Play Met Serge Bierhuizen (Monkey Town)
· Aflevering van de podcast: PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play!

In deze aflevering zijn we uitgenodigd door ervaren ondernemer Serge Bierhuizen (49). Succesvol als ondernemer met onder andere een Monkey Town vestiging in Zwolle, waar hij tot wel 500 kinderen per dag ontvangt. Als voormalig slagerszoon runt hij daarnaast ook een Bed & Breakfast en een barbecue event bedrijf. In zijn uitgebreide loopbaan leerde hij van opdrachtgevers zoals Mc Donalds en door het exploiteren van een outdoor en horeca bedrijf in de Ardennen samen met zijn vrouw. Serge deelt met ons zijn oprechte verhaal over liefde voor het ondernemers vak, de uitschieters en tegenvallers en hoe uitdagend het is om balans te houden. ?? Luister nu deze aflevering via Pluck.nl, Spotify of Soundcloud.

De podcast PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Steven Brunswijk (Cabaretier & Ondernemer)

Steven Brunswijk (Cabaretier & Ondernemer)

Maker: PLUCK & Play Datum: 12/01/2023

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Pluck & Play Met Serge Bierhuizen (Monkey Town)

PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! · 09-02-2023

00:00 00:31:50