Aflevering Pluck & Play Met Ward Menken (Menken Zuivel & Vegan Foodservice)

Pluck & Play met Ward Menken (Menken Zuivel & Vegan Foodservice)
· Aflevering van de podcast: PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play!

Ward Menken (30) is een jonge gedreven en ambitieuze ondernemer met een echt food gen. Zijn achternaam doet je wellicht denken aan schoolmelk van vroeger; klopt dat?! Een open en boeiend gesprek over een bijzondere introductie en lancering bij 750 Albert Heijn supermarkten en wat bananenvla daar mee te maken heeft. Ook verteld Ward over zijn ambitie om echt impact te maken op het grote geheel. Benieuwd? Luister nu naar deze podcast.

De podcast PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Pluck & Play met Daf Dubbelman (KRNWTR+)

Pluck & Play met Daf Dubbelman (KRNWTR+)

Maker: PLUCK & Play Datum: 22/06/2023

Volgende aflevering

Pluck & Play met Sander Martens (Hotel Kapellerput)

Pluck & Play met Sander Martens (Hotel Kapellerput)

Maker: PLUCK & Play Datum: 24-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Pluck & Play met Ward Menken (Menken Zuivel & Vegan Foodservice)

PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! · 28-09-2023

00:00 00:43:47