Aflevering Pluck & Play Met Sander Martens (Hotel Kapellerput)

Pluck & Play met Sander Martens (Hotel Kapellerput)
· Aflevering van de podcast: PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play!

Sander Martens is een ervaren en gedreven horecaman met een voorliefde voor rockmuziek en speciaal bier. Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij hotel Kapellerput te Heeze. Dagelijks werken op een prachtig landgoed, wie wil dat nou niet? Een flinke uitdaging gezien de vele mogelijkheden op locatie gebundeld met het streven om 1 van de duurzaamste hotels van de Benelux te zijn en te blijven. Deze podcast is live opgenomen op 10 meter hoogte vanuit de unieke boomhut op het landgoed! Benieuwd? Luister nu naar deze podcast.

De podcast PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Pluck & Play met Sander Martens (Hotel Kapellerput)

PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! · 24-04-2024

00:00 00:18:40