Aflevering 20 | Hoe We Zwangere Vrouwen En Moeders Niet In Hun Kracht Zetten En Hoe Ik Mijn Paniekstoornis Overwonnen Heb

20 | Hoe we zwangere vrouwen en moeders NIET in hun kracht zetten en hoe ik mijn paniekstoornis overwonnen heb
· Aflevering van de podcast: PowerMama Podcast

Ik heb 15 jaar lang last gehad van een paniekstoornis. Hierdoor was ik niet de sterke moeder die ik wilde zijn. Door deze ervaring is PowerMama ontstaan. Nu is onze belangrijkste kernwaarde: KRACHT. Zwangere vrouwen en moeders helpen fit en sterk te worden, fysiek en mentaal, zodat ze kunnen genieten van het moederschap, dat is onze missie. Er zijn ook veel manieren waarop we vrouwen NIET in hun kracht zetten. Ik deel er 8 met je in deze podcast. Ook vertel ik je hoe ik van mijn paniekstoornis af ben gekomen. - Volg PowerMama op Instagram via ????????????????@powermama.nl???????????????? en stuur een DM als je in contact wil komen. - Kijk voor meer informatie over de opleiding over pre- en postnatale fitness of de PowerMama licentie op ????????????????https://powermama.nl/???????????????? - Download de gratis checklist 'Trainen rondom de zwangerschap' via ????????????????https://powermama.nl/gratis/??????????????? - Vind een PowerMama Coach via ????????????????https://powermama.nl/coaches/?

PowerMama Podcast

PowerMama Podcast

Gemaakt door: PowerMama Eerste aflevering: 30/12/2023

De podcast PowerMama Podcast heeft in totaal 21 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

21 | Productief ondernemen: werk slimmer niet harder

21 | Productief ondernemen: werk slimmer niet harder

Maker: PowerMama Datum: 10-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

20 | Hoe we zwangere vrouwen en moeders NIET in hun kracht zetten en hoe ik mijn paniekstoornis overwonnen heb

PowerMama Podcast · 03-04-2024

00:00 00:41:32