Katinka Lansink-Dodero weet alles over de Peruaanse keuken. Vorig jaar sprak ik haar al eens uitgebreid over ceviche. Toen zeiden we tegen elkaar dat we écht een keer samen gingen koken. Deze zomer was het eindelijk zover! In kookstudio Back Eat in de Jordaan maakten we ceviche classicó en pulpo al olivo. We proefden verschillende soorten mais en bespraken de vele pepers van Peru. Katinka's boek Mi Casa Peru is een aanrader! Bestellen kan via Bol.com of bij je lokale boekhandel. Volg Katinka www.cevicheceviche.nl www.instagram.com/cevicheceviche Volg Smaakmakers www.smaakmakerspodcast.com www.facebook.com/smaakmakerspodcast www.instagram.com/zegertvdlinde
Gemaakt door: Zegert van der Linde Eerste aflevering: 27-07-2020
De podcast Smaakmakers heeft in totaal 63 afleveringen
Maker: Zegert van der Linde Datum: 11-08-2021
Maker: Zegert van der Linde Datum: 29-09-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.