De manier waarop Marijke Ottema eet is volgens mij uniek in Nederland. 8 jaar lang at ze veganistisch. Dus: geen vlees en vis, maar ook geen zuivel of honing. Maar toen maakte ze voor National Geographic een reportage over de jacht. Dat veranderde haar kijk op vlees. Sindsdien eet ze wel weer vlees, maar dan alleen van dieren die ze zelf schiet. Hoe ze op dit punt gekomen is en wat haar motivatie is, vertelt ze in deze aflevering van Smaakmakers. Volg Marijke: www.marijkeottema.com www.instagram.com/marijkeottema Volg Smaakmakers: www.smaakmakerspodcast.com www.facebook.com/smaakmakerspodcast www.instagram.com/zegertvdlinde
Gemaakt door: Zegert van der Linde Eerste aflevering: 27-07-2020
De podcast Smaakmakers heeft in totaal 63 afleveringen
Maker: Zegert van der Linde Datum: 10-06-2020
Maker: Zegert van der Linde Datum: 22-07-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.