Aflevering #16: Meneer Wateetons Over Charcuterie, Rook En Bijzondere Experimenten

· Aflevering van de podcast: Smaakmakers

2019 is voor Smaakmakers een vrij vegetarisch jaar. Tot nu toe. Deze maand praat ik met Meneer Wateetons over pancetta, lardo en vissaus gemaakt van bacon. Want dat kan dus blijkbaar.  Bestel Over Charcuterie en Over Rook via Bol.com of je lokale boekhandel. Volg Meneer Wateetons www.wateetons.com/ www.instagram.com/ www.twitter.com/wateetons www.facebook.com/wateetons/ Volg Smaakmakers www.smaakmakerspodcast.com www.facebook.com/smaakmakerspodcast www.instagram.com/zegertvdlinde www.twitter.com/zegertvdlinde

Speelgoedwinkel
Smaakmakers

Smaakmakers

Gemaakt door: Zegert van der Linde Eerste aflevering: 27-07-2020

De podcast Smaakmakers heeft in totaal 63 afleveringen

Vorige aflevering

#15.1: De standaarduitrusting van Aniek Keijsers

#15.1: De standaarduitrusting van Aniek Keijsers

Maker: Zegert van der Linde Datum: 25-04-2019

Volgende aflevering

#17: Danny Jansen is al aan het gourmetten

#17: Danny Jansen is al aan het gourmetten

Maker: Zegert van der Linde Datum: 05-07-2019

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#16: Meneer Wateetons over charcuterie, rook en bijzondere experimenten

Smaakmakers · 13-05-2019

00:00 31:30