Als je in de buurt van Danny Jansen dingen zegt als 'kipknots' 'frituurpan' of 'frikandel' beginnen zijn ogen te stralen. Hij is gek op wat hij 'de échte Nederlandse streetfoodcultuur' noemt: de snackbar. Daarom schreef hij er een dik boek over, Vet Lekker. In Smaakmakers vertelt Danny het verhaal achter de frikandel en legt hij wat een lihanboutje is. Maar we praten ook over zijn 'saaie hobby', het verzamelen van eeuwenoude kookboeken. Volg Danny: www.dannyjansen.tv www.instagram.com/chefdannyjansen Volg Smaakmakers: www.smaakmakerspodcast.com www.facebook.com/smaakmakerspodcast www.instagram.com/zegertvdlinde
Gemaakt door: Zegert van der Linde Eerste aflevering: 27-07-2020
De podcast Smaakmakers heeft in totaal 63 afleveringen
Maker: Zegert van der Linde Datum: 12-06-2018
Maker: Zegert van der Linde Datum: 06-09-2018
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.